Vrijwilligers

Ideeën en vrijwilligers gezocht
Naast financiële steun is de ondersteuning van vrijwilligers ook heel belangrijk voor het werk van Stichting WFCI.

Om geld in te zamelen, zodat WFCI kansarme kinderen in Indonesië kan blijven helpen, zetten we als bestuur regelmatig bijzondere acties op, waarbij we vaak hulp krijgen van vrijwilligers.

Voorbeelden:
In 2010 hebben diverse mannen tijdens een feest hun baard bij opbod verkocht en af laten scheren

wfcibaarden

In 2012 heeft een iemand voor WFCI nationale feestjurkjes genaaid, die door ons te koop werden aangeboden op de vrijmarkt op 30 april.

wfci feestjurkjes

In 2013 bestond het dorp Rutten (in de Noordoostpolder) 60 jaar. De daarbij behorende feestweek kreeg als thema: “de wereld”. Nu had WFCI ooit een flink aantal meters wereldstof gekregen onder het motto: daar kunnen jullie vast nog wel eens iets mee. Toen het thema van het Ruttense jubileum bekend werd, was de link naar de feestcommissie snel gelegd en er kon een deal worden gesloten. Een aantal vrijwilligers maakten voor WFCI met de wereldstof giletjes, die voor een mooi prijsje naar de leden van de feestcommissie gingen.

wfci giletjes

In 2014 hebben twee dames belangeloos een workshop “armbanden maken” georganiseerd. Een andere vrijwilliger zorgde voor wat lekkers bij de koffie. De workshop vond plaats bij Indo Suka, de bamboekwekerij van Sjaak Franke, en de hele opbrengst van deelnamegelden, verkoop van materiaal en consumpties was voor WFCI

wfci armbanden

2016 was het jaar van de hartjes. Meerdere vrijwilligers zijn hebben hun haaknaald opgepakt om allerlei leuke vrolijke hartjes te haken. En deze hebben we o.a. verkocht op open dagen van Indo Suka Creil maar ook op de Luikse markt in Wahlwiller, Limburg

 

In 2019 heeft opnieuw een enthousiaste vrijwilliger een grote online verloting voor ons op touw gezet. De bestuursleden verkochten zelf de lootjes en ronselden de prijzen. Maar de opzet en de organisatie van het geheel kwam uit zijn brein. Bovendien was de techniek van de live uitzending van de prijsuitreiking in zijn handen. Naast de hoofdprijs: een helikoptervlucht voor 2 personen boven de tulpen, waren er meerdere diner bonnen te winnen.

 

Al deze verschillende acties leverden stuk voor stuk een mooi bedrag op voor WFCI.

Heeft u een idee voor een andere actie om geld in te zamelen? Laat het ons weten.

Of lijkt het u leuk om u als vrijwilliger in te zetten voor WFCI? We horen het graag!

Bel ons op:
0527 274 239 of 0527 262 761

Mailen kan op info@wfci.nl